COMUNA TURULUNG

Judetul Satu Mare

EVENIMENTE

Nota de fundamentare  - cu privire la reactualizarea denumirii strazilor nou infiintate si modul de atribuire a numerelor de casa


      Avand in vedere adresa S.P.C.L.E.P. Livada cu privire la pregairea prentru recensamantul populatiei si locuintelor din anul 2011.

      Conducerea primariei Turulung considera actualizarea numerelor de casa, respectiv a strazilor vecinale formate ulterior.

      Echipa de lucru, formata din Koczan Levente - primar, Gyakon-Vagner Viktor - viceprimar, Ionescu Ioana - secretar, Pukas Emese - inginer, Revai Zsolt - referent agricol, Podolyak Josef - inginer si Savel Gabor - consilier primar, au procedat la identificarea urmatoarelor probleme:

      Luand in considerare ca numerotarea cladirilor s-a efectuat in anii 1970, dupa care nu s-a putut continua numerotarea constructiilor noi, atat in centrul de comuna cat si la capetele strazilor, astfel a aparut la numerotare nevoia de a atribui de la ultimul numar pe fiecare strada, numere identice rin aplicarea literelor, de exemplu: 184/A, /B, /C etc.
» Vezi arhiva